Deixa’ns un comentari

El Misteri retorna als assajos i a la normalitat

La peça assumpcionista deixa enrere les restriccions i els cants amb mascareta i vol recuperar la seva essència prepandèmica.

El Misteri de la Selva ha tornat des de fa unes setmanes als seus assajos i ho ha fet a la recerca de la normalitat perduda durant els dos darrers anys a causa de la pandèmia. La peça assumpcionista més antiga d'Europa vol recuperar la seva essència tradicional i treballa amb la vista posada en dues representacions sense restriccions i sense les mascaretes que van marcar el cicle de representacions de 2021.

La posada en escena es prepara amb les pautes convencionals, tot i que es conserven algunes mesures de seguretat utilitzades l'any passat, com ara els assajos amb distàncies de seguretat. Malgrat aquest fet, l'objectiu és afrontar el 42è cicle de representacions amb total normalitat i sense les restriccions d'aforament de 2021.

Més d'un centenar d'actrius i actors treballen en grups des de principis d'estiu per tornar a donar vida a la peça teatral més antiga que es conserva en català i de forma íntegra. Enguany no s'ha incorporat cap novetat en els papers principals, però sí que s'han afegit algunes veus joves que han permès renovar el cor principal i que debutaran en la interpretació del Misteri els pròxims 14 i 15 d'agost.

L’església de Sant Andreu Apòstol de la Selva acollirà les dues posades en escena habituals (dia 14 d'agost, a les 22h i dia 15, a les 20h). Es recomana realitzar la reserva de localitats amb antelació a través del correu electrònic [email protected] o del Whatsapp 636 541 532.
... Mostrar mésMostrar menys

7 mesos

Raimon Pavia Segura

«Més val aquesta proferta
que fa 'l Senyor de les lleis
que no aquella oferta
que portaren los tres Reis:
mirra, encens e or,
que 'l setgle neix e satura,
mas e 'l cel és lo millor.»

Moment escènic VIII, Representació de l'Assumpció de Madona Sancta Maria
El Misteri de la Selva
Misteri de la Selva
... Mostrar mésMostrar menys