Deixa’ns un comentari

Som en temps de descompte per a la representació extraordinària del Misteri de la Selva d'aquest dissabte 27 de novembre a les 18.00 h.

Serà una representació especial que passarà als annals del Misteri, donat que ha de servir per a l'enregistrament de la nostra joia medieval en català antic per part de TV3 i de Patrimoni.gencat .

Encara podeu reservar les vostres entrades trucant al telèfon 636 541 532 o enviant un correu electrònic a: [email protected]

Veniu a formar part de la història del Misteri!
... Mostrar mésMostrar menys

Obrim la taquilla!

Ja podeu reservar les vostres entrades per la representació especial del Misteri de la Selva del pròxim 27 de novembre.
Les entrades són limitades, cal que us afanyeu!

Si voleu reservar, truqueu al telèfon 636 541 532 o envieu un correu electronic a: [email protected]

La representació es realitza amb l’objectiu d’enregistrar la peça per tal d’incorporar-la als arxius audiovisuals de Patrimoni.gencat
No hi falteu!
... Mostrar mésMostrar menys

Hem entrat al mes de novembre i continuem amb els assajos de la representació especial del Misteri de la Selva que posarem en escena el pròxim dissabte 27.

Aquesta tercera representació de 2021 s'inclourà dins actes de la Festa Major de Sant Andreu i arriba amb l'objectiu d'enregistrar la peça per a l'arxiu audiovisual de Patrimoni.gencat.

Tot plegat implicarà un notable desplegament logístic que inclou el desplaçament fins a l’església parroquial de Sant Andreu d’una unitat mòbil i equips de TV3 i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per tal de realitzar i supervisar l’enregistrament.

L’objectiu del Patronat del Misteri és tirar endavant la representació amb públic i seguint totes les garanties sanitàries, tal com ja es va fer en les posades en escena del 14 i 15 d’agost, amb tests anti-Covid i mesures especials. En aquest cas, però, es treballa per tal que la massa actoral pugui prescindir de la mascareta.

El fet que es tracti d’una posada en escena tan important i que sigui la que ha de passar als arxius de Patrimoni.gencat, fa que s'hagi establert un pla específic d’assajos i que es treballi amb la màxima intensitat per tal que sigui un èxit.

Si voleu gaudir d’aquesta nova representació, podreu reservar les entrades a partir del dia 15 de novembre a través del telèfon 636 541 532.
... Mostrar mésMostrar menys